Thursday

Idag har jag gjort så damn much! Lagade 3 pajer till päronen och bröderna! Så är sååå trött nu, haha. Höll på från 9 - 2 ?!
Och om du skulle fråga mig nu vad pajerna innehöll, skulle jag svara ärligt från hjärtat "har faen ingen aning".

Beri kommer hem från London imorgon! Yey!
Vi + Matea ska ses och kolla film, förhoppningsvis the proposal : $

Nu lyssnar jag på Ne-yo iallafall. Asså. Om du frågar mig, så är han kärleksguden numba one!
Han visar en sådan respekt för tjejer i sina videos, ord, hela han.

Det får mig att le.

Tuesday

Idag ska Vonis fixa en riktig julmiddag! Kommer bli så myyyyyyysigt. Ni kanske undrar VARFÖR jag gör middag? Jo, mor min jobbar till två idag och hinner inte fixa något, så hon lät mig göra det! Känns riktigt bra, eftersom jag älskar att baka och laga mat! (Ivona style dvs)

Så klockan är 10, och jag ska göra potatismos med köttbullar och prinskorv! hmm, nu fick jag en cp tanke, nämligen att jag vill kalla köttbullarna prinsessbullar, hehe. Call me crazy???

Iallafall, klockan är tio och jag har till två på mig, så jag har bestämt mig för att skala klart alla potatisarna, och lägga in dem i vatten, och där ska dem få vänta till 12, och då ska jag koka upp dem! Sen ska jag börja mosa dem och tillägga creme fraiche, peppar, salt, smör och liiiiite mjölk.

Och sen äre bara att slänga in prinsessbullarna i ugnen, börja steka prinskorvarna, och sen slänga in dem med köttbullarna för att få den där spröda smaken, hehe. Likin' dat!

När allt är slut ska jag tända lite ljus till mor min. Älskar henne över allt annat.

Och bröderna mina håller på att fixa min nya tv bänk till mitt rum! På den ska det ligga massvis och massvis med ljus och annat mysigt! Lars Winnerbäck ska täcka atmosfären!

Men nu ska jag börja så potatisjävlarna blir klara!!!!!


xoxo Socker

RSS 2.0